customersupport@bateriku.com
1-300-22-2324 012-938 8621

Soalan Lazim


Bateriku.com - Soalan Lazim


Bateriku adalah satu lagi perkhidmatan yang ditawarkan oleh Green Inisiatif Sdn Bhd (GISB) untuk berkhidmat kepada pelanggan di tempat kejadian, di mana sahaja mereka berada. Bateriku adalah milik syarikat tempatan dan mengendalikan penghantaran dan penggantian bateri kenderaan secara mobil di Malaysia. Hubungi kami untuk semua perkhidmatan dan pembaikan automotif dan elektrik anda, satu panggilan boleh melakukan segalanya. Apabila anda memerlukan pembaikan elektrik mekanikal dan otomobil, hubungi kami dan mekanik kami akan datang kepada anda tanpa sebarang kos tambahan. Bateriku menawarkan si perkhidmatan di lokasi, pembaikan automotif dan elektrik mobil sepenuhnya yang datang kepada anda pada masa dan tempat, yang menjadikan ia mudah, menjimatkan mudah masa dan wang. Samada kereta diservis di rumah atau di tempat kerja, tidak akan memberi kesan kepada jaminan pengeluar kereta. Kami beroperasi untuk memenuhi spesifikasi pengeluar dan hanya menggunakan bahan-bahan berkualiti yang diluluskan dan bateri-bateri terpilih.

Lagi perihal Bateriku.com


Apakah masa operasi Bateriku.com?

8:00 Pagi hingga 11:00 malam 365 hari setahun.

Siapa yang patut saya panggil dalam kes masalah bateri?

Hubungi Bateriku di talian bebas tol 1-800-22-2324 atau Whatsapp/ SMS/ WeChat di talian 012-245 8027. Khidmat Pelanggan kami sangat gembira untuk membantu anda. Anda juga boleh menghubungi :
KHIDMAT PELANGGAN
Green Initiative Sdn Bhd
31, Jalan Utarid U5/11, Mah Sing Industrial Park
Seksyen U5, 40150 Shah Alam
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

Tel: +603-7843 0105 Faksimili: +603-7843 0106.

Bolehkah saya membuat panggilan kepada Bateriku dari kediaman atau pejabat saya?

Ya, selagi anda berada dalam kawasan liputan perkhidmatan Bateriku

Adakah anda mengenakan bayaran selain dari kos bateri baharu saya?

Tidak. Penghantaran, Pemeriksaan dan Pemasangan adalh PERCUMA.

Jika bateri lama saya masih boleh digunakan tetapi lemah, apa yang Bteriku akan lakukan?

Kami akan bekalkan anda dengan 'floating battery', sementara kita menjalankan pemeriksaan lanjut ke atas bateri anda yang sedia ada tanpa sebarang kos. Sekiranya bateri lama anda didapati tidak boleh digunakan, anda perlu membayar kos bateri baru sahaja. Penghantaran dan pemasangan masih lagi PERCUMA.

Apa yang patut saya lakukan sementara menunggu Trooper Bateriku tiba?

Tunggu dengan tenang dan jaga keselamatan anda.

Adakah Trooper Bateriku mempunyai sebarang id pengenalan?

Ya. Sila pastikan id mereka sebelum berurusan selanjutnya.

Sekiranya hujan, adakah Bateriku masih lagi datang?

Sudah pasti ya. Sila tunggu sehingga kami tiba atau anda boleh menghubungi Trooper yang dimaklumkan oleh Meja Bantuan kami, jika anda ingin membatalkan kerja bantuan dengan sebab yang boleh kami terima. Kami sangat mengalu-alukan untuk menangguhkan penghantaran tersebut pada masa yang boleh diterima yang dipersetujui oleh kedua-dua pihak.

Bolehkah anda memberikan diskaun ke atas bateri baharu?

Harga bateri kami jauh di bawah harga pasaran tetapi masih mengekalkan kualiti, ketahanan dan aspek kesesuaian untuk model kereta anda. Sila berbincang dengan Meja Bantuan kami untuk sebarang diskaun.

Adakah bateri saya dijamin?

Ya. Pada dasarnya 12 bulan.


Bateriku.com - Terma Penggunaan


Pergi lebih jauh dengan Bateriku.com

Selamat datang laman sesawang Bateriku.com.

Sekiranya anda terus untuk melayari dan menggunakan laman web ini, anda bersetuju untuk mematuhi dan terikat dengan terma-terma dan syarat-syarat penggunaan berikut, yang didatangkan dengan dasar privasi kami, bagi mengawal hubungan SYARIKAT dengan anda berhubung dengan laman SESAWANG ini.
Terma 'SYARIKAT' atau 'kami' adalah merujuk kepada pemilik laman sesawang ini dengan pendaftaran pejabat Green Inisiatif Sdn Bhd, 31, Jalan Utarid U5 / 11, Taman Perindustrian Mah Sing, Seksyen U5, 40150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

Terma 'anda' merujuk kepada pengguna atau pelayar laman sesawang kami. Penggunaan laman web ini adalah tertakluk kepada syarat-syarat penggunaan seperti berikut: